Wat een dag!

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: de feestelijke opening van onze gloednieuwe praktijk 'Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek', onze nieuwe praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie! Na 's morgens nog even te hebben behandeld, kwamen de hulptroepen binnen om aan de slag te gaan. Ballonnen werden opgeblazen, hapjes werden klaargemaakt en glazen werden klaargezet. Even voor tweeën kwam de eerste geïnteresseerde binnenlopen. Stiekem toch wel trots gaven we een rondleiding door de praktijk. Lang konden we echter niet stil blijven staan, want voor we het wisten kwam de één na de ander de praktijk bekijken! Het werd een drukke, intensieve maar vooral ongelofelijk gezellige dag! De opkomst was fenomenaal, de sfeer was ongedwongen, prettig en warm. Alle enthousiaste reacties, positiviteit en warme wensen hebben ons enorm goed gedaan. We willen iedereen bij deze van harte bedanken! Met speciale dank aan alle familie en vrienden die onwijs hard gewerkt hebben om iedereen te voorzien van hapjes, drankjes en gezelligheid. Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst en hebben heel veel zin in de samenwerking met alle zorgverleners uit de omgeving. Daarnaast kijken we er naar uit om onze visie uit te gaan dragen in onze eigen praktijk: persoonlijke aandacht, goede communicatie, gezelligheid en bovenal: kwalitatief hoogwaardige zorg!