E-consulten

Vanaf heden kunt u bij onze praktijk ook terecht voor E-consulten. Wat houdt een E-consult in?

  1. Een video-call via een beveiligd systeem.
  2. Een gericht oefenprogramma met beeldmateriaal, welke u op elke moment in kunt zien.

 

Wat houdt een E-consult in?

Tijdens de video-call zal uw therapeut u van uitgebreide adviezen voorzien voor uw specifieke klacht en situatie. Na in kaart te hebben gebracht hoe uw situatie er voor staat, zal er in samenspraak met u een oefenprogramma worden samengesteld, waar u op elk moment via een app of via uw internet-browser bij kunt. 

 

Hoe werkt een E-consult?

Als u een E-consult inplant met uw therapeut, krijgt u van tevoren per e-mail een link toegestuurd ter uitnodiging voor het E-consult. Op het tijdstip van uw afspraak kunt u via deze link in uw internet-browser, of in de app, de video-call starten met uw therapeut. 

 

Hoe lang duurt een E-consult?

Een E-consult duurt, net als een reguliere afsprak, tussen de 25 en 30 minuten, inclusief het versturen en samenstellen van uw oefenprogramma.

 

Wat kost een E-consult?

Een E-consult wordt, net als een reguliere zitting fysiotherapie, vergoed uit uw aanvullende verzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd? Dan wordt een reguliere zitting fysiotherapie in rekening gebracht. Actuele tarieven kunt u hier terugvinden.

 

Welke software gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van de software van “Physitrack”. Om op uw persoonlijke pagina te komen heeft u twee opties:

  1. U kunt er voor kiezen om via uw internet-browser in te loggen op uw persoonlijke pagina. Om naar de inlog-pagina te gaan, klik hier.
  2. U kunt er ook voor kiezen om de app te downloaden op uw mobiele device of laptop. Voor Apple, klik hier. Voor Android, klik hier.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze uiteraard stellen aan één van onze therapeuten! Onze contactgegevens kunt u hier vinden.