Van harte welkom bij de kinderfysio in Amersfoort

Bent u op zoek naar een kinderfysio in Amersfoort of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit acht zeer ervaren therapeuten, met ieder zijn/haar eigen specialismen. Binnen onze praktijk, gevestigd in Amersfoort, hebben Arno en Erik zich (onder andere) gespecialiseerd in kinderorthopedie. Bij kinderorthopedie staan kinderen tussen de 8 en 18 jaar met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat op de voorgrond.

Dit is meteen het grootste verschil met kinderfysiotherapie, waarbij jonge kinderen tot 8 jaar met ontwikkelingsstoornissen vaak op de voorgrond staan. Voor meer informatie over kinderorthopedie, verwijzen wij u graag door naar de pagina: kinderorthopedie. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken

 

Kinderfysiotherapie Amersfoort

 

Met uw kind naar de kinderfysio in Amersfoort

Heeft uw kind last van lichamelijke klachten? Wij nodigen jullie graag uit om langs te komen in onze fysiopraktijk in Amersfoort, waar wij kennis zullen maken en de klachten van uw kind zullen bespreken. Middels een diagnostisch onderzoek zullen wij de klachten vervolgens duidelijk in kaart brengen en een behandelplan op maat opstellen, om een zo effectief mogelijk herstel na te streven. Uiteraard nemen wij de tijd om het behandelplan met u als ouder/verzorger door te nemen, waarna het vervolgtraject in gezamenlijk overleg kan worden ingezet.

Uw kind kan bij ons terecht voor verschillende soorten klachten. Denk hierbij aan hiel- of knieklachten (als gevolg van de groei), nek- of schouderklachten (als gevolg van een afwijkende houding) en sportgerelateerde klachten. Vanuit onze expertise brengen wij adviezen uit en werken wij op een leuke en kindvriendelijke manier aan de gezondheid van uw kind. Dit doen wij onder andere door specifieke technieken toe te passen, oefeningen aan te leren, maar ook door uw kind bewust te maken van zijn eigen houding en beweging en hem te leren hoe hij deze kan verbeteren.

Bent u op zoek naar een praktijk voor kinderfysiotherapie in Amersfoort? Wij geven uw kind de aandacht en begeleiding die hij nodig heeft. Maak vandaag nog een afspraak via onze website.

Afspraak maken

 

Kinderfysiotherapie Amersfoort

 

Veelgestelde vragen aan de kinderfysio in Amersfoort

Heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Tijdens de openingstijden van onze praktijk kunt u bellen naar: 033 285 36 71. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij de meest gestelde vragen alvast voor u beantwoord.

 

Heeft uw kind last van lichamelijke klachten? In veel gevallen kan kinderfysiotherapie de oplossing bieden. U bent van harte welkom om samen met uw kind langs te komen voor een kennismakingsgesprek in onze fysiopraktijk in Amersfoort. Tijdens dit gesprek maken wij kennis met uw kind en zullen wij zijn klachten grondig onderzoeken. Mocht de oorzaak van de klachten te behandelen zijn met behulp van kinderfysiotherapie, dan zullen wij de mogelijkheden met u doornemen en een behandelplan op maat opstellen. Hieronder staan een aantal fysieke klachten waar wij uw kind bij kunnen helpen:

 • Hiel- of knieklachten als gevolg van de groei (Sever syndroom, retropatellaire chondropathie, Osgood Schlatter)
 • Heupklachten (o.a. overbelasting, dysplasie, Perthes)
 • Sportgerelateerde klachten
 • Schouderklachten
 • Enkelletsel
 • Voorste kruisbandletsel
 • Gegeneraliseerde hypermobiliteit
 • Lage rugklachten
 • Nek-/schouderklachten als gevolg van een afwijkende houding
 • Hoofdpijnklachten
 • Traumatische klachten (zoals botbreuken of kneuzingen)
 • Onbegrepen lichamelijke klachten

Neem voor meer informatie gerust een kijkje op de pagina over kinderorthopedie, of neem direct telefonisch contact met ons op. Wij zijn op iedere doordeweekse dag bereikbaar via: 033 285 36 71.

Bent u op zoek naar een kinderfysio in Amersfoort? Uw kind is van harte welkom bij Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek voor een behandeling door één van onze ervaren therapeuten. Onze praktijk is gevestigd aan de Jonkvrouw Foeytweg 2 in Amersfoort. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via onze website.

Contactgegevens

Fysiotherapie Kattenbroek

Jonkvrouw Foeytweg 2

3823 SK Amersfoort

033 - 285 36 71

info@fysiotherapie-kattenbroek.nlOpeningstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

033 - 285 36 71

Direct een afspraak maken

WhatsApp ons

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.