Kaakfysiotherapie in Amersfoort

Heb je last van kaakpijn of andere kaak gerelateerde klachten? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beperkte mondopening, pijnlijke en/of vermoeide kauwspieren en pijn rond het kaakgewricht? Dan kan kaakfysiotherapie de oplossing bieden. Je kunt terecht bij de kaakfysiotherapeut voor de diagnostiek en behandeling van al jouw kaak gerelateerde klachten. Wil je weten of kaakfysiotherapie in jouw situatie kan helpen? Maak dan gerust een afspraak met Sebastiaan Klein Heerenbrink, de specialist in Amersfoort op het gebied van kaakfysiotherapie.

 

Kaakfysiotherapie Amersfoort

 

Tijdens het eerste bezoek aan onze praktijk, zullen wij een grondige analyse van jouw klachten maken. Zodra wij jouw klachten in kaart hebben gebracht, zullen wij vaststellen hoe wij jouw klachten zo effectief mogelijk kunnen behandelen. Op basis hiervan stellen wij een behandelplan op maat voor je op. Hierbij houden wij nadrukkelijk rekening met jouw doelen. Deze doelen stellen wij gezamenlijk met jou op. Door middel van tussentijdse evaluaties houden wij de progressie nauwlettend in de gaten en zorgen wij ervoor dat je al jouw doelen zult behalen. Ben je op zoek naar kaakfysiotherapie in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij Fysiotherapie Kattenbroek. Kom gerust eens langs voor een oriënterend gesprek.

Ik wil een afspraak maken

 

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Kattenbroek?

✓ Kaakfysiotherapie Amersfoort

✓ Hoogopgeleide fysiotherapeuten

✓ Specialistische zorgverlening

✓ Behandelplan op maat

✓ Realistische doelstellingen

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ Eén vaste behandelaar

✓ Professionele aanpak

✓ Resultaatgericht

✓ Alle specialismen onder één dak

Ben je op zoek naar een praktijk in Amersfoort of omstreken waar je terecht kunt voor kaakfysiotherapie? Dan ben je bij Fysiotherapie Kattenbroek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in kaakfysiotherapie en hebben de kennis en ervaring in huis om al jouw kaak gerelateerde klachten op een effectieve wijze te behandelen.

Wij zijn ons ervan bewust dat iedere persoon uniek is. Wat voor de ene persoon goed werkt, kan voor de andere persoon minder goed werken. Bij Fysiotherapie Kattenbroek sta jij altijd centraal. Wij kijken naar wat voor jou het beste werkt en stellen een behandelplan op maat voor je op, dat volledig aansluit op jouw wensen en behoeften.

 

Kaakfysiotherapie Amersfoort

 

De kwaliteit van onze zorgverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets werken wij uitsluitend met vakspecialisten. Al onze fysiotherapeuten hebben hun masteropleiding met succes afgerond en zijn terug te vinden in het BIG-register. Hierdoor kunnen wij jou altijd voorzien van de best mogelijke zorg. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister van de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Ben je benieuwd naar hoe anderen onze zorgverlening hebben ervaren? Neem dan gerust een kijkje op Zorgkaart Nederland. Hier vind je alle beoordelingen van onze praktijk.

Ben je op zoek naar kaakfysiotherapie in Amersfoort? Wij helpen je graag van jouw klachten af. Maak gerust een afspraak met één van onze specialisten.

Ik wil een afspraak maken

 

Wat anderen zeggen over kaakfysiotherapie in Amersfoort

Dana Versloot
“Heel fijn team! Goed bereikbaar, luisteren goed naar de klachten en zijn duidelijk in hoe te behandelen en waarom! Denken ook goed met je mee en geven je allemaal, naast professionele aandacht, ook een vertrouwd gevoel!”

 

Anja Bravenboer
“Heel goed geholpen. Wat ik zelf heel belangrijk vond is dat ik hele duidelijke uitleg kreeg over waarom ik de klachten had. Dus niet alleen helpen, maar de oorzaak kunnen vinden.”

 

Susanne Marissen
“Ik ben erg tevreden over de behandelingen die ik de afgelopen jaren bij Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek heb gehad. Ik vind vooral de persoonlijke benadering en professionaliteit heel prettig. Daarnaast is het handig dat de therapeuten altijd goed bereikbaar zijn via telefoon of WhatsApp en mede daardoor ook erg flexibel zijn. Het is een prettige, moderne praktijk met een gedreven, jong team.”

 

Tommy Bosman
“Topteam! Ik heb mijn behandelingen als zeer prettig ervaren! De mensen zijn zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Mocht ik weer eens een behandeling nodig hebben, kom ik hier zeker terug.”

 

Marije van ‘t Hof
“Erg fijne praktijk. Er wordt goed naar je klachten geluisterd en meegekeken naar de oorzaak ipv alleen symptoombestrijding. Er is veel kennis in huis, ook op het gebied van de sportwereld/crossfit waardoor ze je op dat vlak ook op de juiste manier kunnen ondersteunen, meedenken en tips geven voor je trainingen.”

 

Nico Meijer
“Twee gedreven therapeuten die oog hebben voor jou als persoon en niet alleen voor je klachten. Die klachten werden overigens zeer vakkundig verholpen. Kan dit adres aan iedereen aanbevelen. Inmiddels vaker geweest. Team is uitgebreid met een aantal specialisten. De service en gedrevenheid blijft. Er wordt goed geluisterd en geanticipeerd op de klachten.”

 

Veelgestelde vragen over kaakfysiotherapie in Amersfoort

Er zijn verschillende oorzaken van kaakproblemen. Zo kunnen kaakproblemen ontstaan als gevolg van stress of spanning, maar ook als gevolg van het verplaatsen van de zogeheten kraakbeenschijf. Een verplaatste kraakbeenschijf kan zorgen voor krakende kaakgewrichten en een beperkte mondopening. Daarnaast kunnen de onderstaande abnormale gewoonten leiden tot kaakproblemen:

  • Klemmen
  • Knarsen
  • Nagelbijten
  • Lipbijten
  • Wangbijten
  • Kauwgom kauwen
  • Penbijten
  • Tongpersen tegen tanden of gehemelte aan

Tijdens het eerste bezoek aan de praktijk zal de kaakfysiotherapeut jouw klachten in kaart brengen, waarna hij een diagnose zal stellen. Op basis van de bevindingen wordt er een behandelplan op maat voor je opgesteld, met als doel de kaakproblemen op te lossen. Dit doet hij onder andere door oefeningen mee te geven die de pijn zullen verminderen en de beweeglijkheid van de kaakgewrichten zullen vergroten. De kaakfysiotherapeut begeleidt je gedurende het gehele proces en voorziet je bovendien van onderbouwde adviezen. Bij Fysiotherapie Kattenbroek wordt er niet alleen gefocust op het oplossen van problemen, maar ook op het vinden van de oorzaak hiervan, zodat je weet waardoor problemen zijn ontstaan en je herhaling of verergering hiervan kunt voorkomen.

Maak een afspraak met een specialist op dit gebied

Contactgegevens

Fysiotherapie Kattenbroek

Jonkvrouw Foeytweg 2

3823 SK Amersfoort

033 - 285 36 71

info@fysiotherapie-kattenbroek.nlOpeningstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

033 - 285 36 71

Direct een afspraak maken

WhatsApp ons

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.