Ligging praktijk

De praktijk is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van Gezondheidscentrum de Jonkvrouw in de wijk Kattenbroek te Amersfoort Noord. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Het pand ligt vlak aan de A1 en is via de Rondweg Noord gemakkelijk te bereiken. De ingang van de praktijk is gelegen aan de achterzijde van het pand op de begane grond. Wij heten u van harte welkom in onze wachtkamer, waar de koffie en thee klaar staat.

 

De wijk Kattenbroek is gelegen in Amersfoort Noord. De wijken VathorstNieuwland, Hoogland en Zielhorst liggen om Kattenbroek heen. Onze ligging in de wijk is ideaal voor zowel de bewoners uit Kattenbroek als de omliggende wijken. Ook vanuit de omgeving is het maar een klein stukje vanaf de A1 om onze praktijk te bereiken.

U kunt ons ook vinden op ‘sociale kaart Nederland‘, ‘zorgkaart Nederland‘ en ‘kies voor je zorg‘:


Ligging praktijk     


Kwaliteit

Al onze therapeuten staan ingeschreven in het BIG-register. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Wij werken uitsluitend met Master opgeleide (gespecialiseerde) fysiotherapeuten, zodat u altijd wordt voorzien van specialistische zorg. Ook werken we nauw samen met huisartsen, medisch specialisten en andere paramedici en streven op die manier een zo hoog mogelijk kwaliteit na. Daarom monitoren wij continue de ervaren kwaliteit en patiënttevredenheid. Op ‘zorgkaart Nederland‘ kunt u beoordelingen vinden van onze praktijk.

Doelen

Samen met u stellen we persoonlijke doelen op die u tijdens de behandeling wilt bereiken. Door middel van tussentijdse evaluaties en een eindmeting worden deze doelen geëvalueerd.

Vergoedingen

Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek heeft contracten afgesloten met álle zorgverzekeringen. De vergoeding is afhankelijk van de voorwaarden van uw persoonlijke zorgpolis. Wij adviseren u daarom om dit voor aanvang van de behandeling goed na te kijken. Wij kunnen u hierbij natuurlijk helpen.

Bekijk vergoedingen

Binnen kijken

Kom gerust vast even binnenkijken in onze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie! Via onderstaande weergave kunt u virtueel, full screen door onze praktijk lopen. Zo weet u waar u terecht komt. Benieuwd? Neen een kijkje!Afspraak maken

Via de website kunt u een inschrijfformulier invullen met uw gegevens om een eerste afspraak te plannen. Uiteraard kunt u ons ook mailenbellen of via WhatsApp bereiken.

Contactgegevens

Fysiotherapie Kattenbroek

Jonkvrouw Foeytweg 2

3823 SK Amersfoort

033 - 285 36 71

info@fysiotherapie-kattenbroek.nlOpeningstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

033 - 285 36 71

Direct een afspraak maken

WhatsApp ons

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.