Praktijk

Fysiotherapie en Manuele Therapie Kattenbroek Amersfoort Praktijk

Ligging praktijk

De praktijk is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van Gezondheidscentrum de Jonkvrouw in de wijk Kattenbroek te Amersfoort Noord. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Het pand ligt vlak aan de A1 en is via de Rondweg Noord gemakkelijk te bereiken. De ingang van de praktijk is gelegen aan de achterzijde van het pand op de begane grond. Wij heten u van harte welkom in onze wachtkamer, waar de koffie en thee klaar staat.

De wijk Kattenbroek is gelegen in Amersfoort Noord. De wijken Vathorst, Nieuwland, Hoogland en Zielhorst liggen om Kattenbroek heen. Onze ligging in de wijk is ideaal voor zowel de bewoners uit Kattenbroek als de omliggende wijken. Ook vanuit de omgeving is het maar een klein stukje vanaf de A1 om onze praktijk te bereiken.

U kunt ons ook vinden op 'sociale kaart Nederland', 'zorgkaart Nederland' en 'kies voor je zorg':

Kwaliteit

Al onze therapeuten staan ingeschreven in het BIG-register. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Wij werken uitsluitend met Master opgeleide (gespecialiseerde) fysiotherapeuten, zodat u altijd wordt voorzien van specialistische zorg. Ook werken we nauw samen met huisartsen, medisch specialisten en andere paramedici en streven op die manier een zo hoog mogelijk kwaliteit na. Daarom monitoren wij continue de ervaren kwaliteit en patiënttevredenheid. Op 'zorgkaart Nederland' kunt u beoordelingen vinden van onze praktijk.

Fysiotherapie en Manuele Therapie Kattenbroek Amersfoort Praktijk

Doelen

Samen met u stellen we persoonlijke doelen op die u tijdens de behandeling wilt bereiken. Door middel van tussentijdse evaluaties en een eindmeting worden deze doelen geëvalueerd.

Vergoedingen

Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek heeft contracten afgesloten met álle zorgverzekeringen. De vergoeding is afhankelijk van de voorwaarden van uw persoonlijke zorgpolis. Wij adviseren u daarom om dit voor aanvang van de behandeling goed na te kijken. Wij kunnen u hierbij natuurlijk helpen.

Afspraak maken

Via de website kunt u een contactformulier invullen met uw gegevens om een eerste afspraak te plannen. Uiteraard kunt u ons ook mailen, bellen of via WhatsApp bereiken.

Openingstijden

Maandag 7:30 – 21:00
Dinsdag 7:30 – 21:00
Woensdag 7:30 – 21:00
Donderdag 7:30 – 21:00
Vrijdag 7:30 – 18:00

Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek praktijk