Team

Als team van Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek stellen wij ons graag nader aan u voor:

fysiotherapie en manuele therapie kattenbroek amersfoort

Arno van den Tol

Arno is afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Voorafgaande aan zijn opleiding als fysiotherapeut rondde hij met succes de sportopleiding CIOS af. Tijdens zijn werkzaamheden in de praktijk specialiseerde hij zich onder andere als Cyriax Therapeut (orthopedische geneeskunde), Dry Needling Therapeut en heeft op de SOMT University  de Master Manuele Therapie afgerond. Arno begeleidt stagiaires fysiotherapie en Manuele therapie  van de SOMT University.

Arno’s visie op fysiotherapie:

"Ik geloof in een persoonlijke aandacht waarbij ú centraal staat en we samen naar een duurzame oplossing van de klachten zoeken."

Aandachtsgebieden van Arno:

Bewaren

Bewaren

fysiotherapie en manuele therapie kattenbroek amersfoort

Erik Meijer

Erik startte direct na het afronden van het VWO aan zijn opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na het behalen van zijn diploma fysiotherapie vervolgde hij zijn studie tot Master in de Manuele Therapie aan de SOMT University. Naast zijn werk in de praktijk is Erik inmiddels docent op SOMT University op de afdeling Master Manuele Therapie. In het kader van het docentschap heeft hij Gezondheidswetenschappen binnen de Manuele Therapie gestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel. In de praktijk begeleidt Erik stagiaires manuele therapie van de SOMT University.

Erik’s visie op fysiotherapie:

"Het mooiste van mijn vak vind ik het tot op de bodem uitzoeken van een onbegrepen klacht om uiteindelijk samen met de patiënt een duurzame oplossing te vinden."

Aandachtsgebieden van Erik:

Bewaren

Bewaren

fysiotherapie en manuele therapie kattenbroek amersfoort

Marjolein Rijs

Marjolein is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en is vanaf 2009 werkzaam als Fysiotherapeute.

Naast een gedreven allround fysiotherapeute heeft zij zich gespecialiseerd in Oedeemtherapie (Modus Vodder), Lymftaping en Lymfmapping . Marjolein: "Ik vind het als fysiotherapeute erg mooi om mensen te kunnen helpen met hun pijnklachten. Ik heb nu bijna 10 jaar ervaring bij verschillende praktijken en fysiotherapeutische settings. Dit heeft mij geleerd zo snel mogelijk inzicht te krijgen in het gezondheidsprobleem van de patiënt en zo direct de juiste therapie in te zetten."

Marjolein’s visie op fysiotherapie:

“Het mooiste aan het vak vind ik dat ik patiënten door middel van therapie kan helpen van hun klachten af te komen. Iemand inzicht geven in de oorzaak van de klacht en welke factoren hierbij van invloed zijn om zo zelfredzaamheid te creëren is daar een groot onderdeel van”.

 

Aandachtsgebieden van Marjolein:

Bewaren

Bewaren

Suzanne Hoogendoorn

Suzanne is in 2013 afgestudeerd als Fysiotherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Inmiddels heeft zij ruim 5 jaar werkervaring en specialiseerde zij zich verder door verschillende cursussen te volgen op het gebied van heup-, knie- en enkelklachten, waaronder de opleiding tot Cyriax Therapeute (orthopedische geneeskunde). Momenteel is Suzanne bezig met de Master Manuele Therapie aan de SOMT University die zij in de zomer van 2019 zal afronden. 

Suzanne's visie op fysiotherapie:

“Het menselijk lichaam zit fantastisch en ingewikkeld in elkaar. Ik vind het geweldig om als fysiotherapeut bij te dragen aan uw herstel, waar in mijn ogen een combinatie van therapie/oefeningen en inzicht in klachten voor nodig is. Zo komen we samen tot een blijvende oplossing voor uw klachten.”

Aandachtsgebieden van Suzanne:

Bewaren

Bewaren

Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek team

Arno van den Tol


06 81 02 38 49

arno@fysiotherapie-kattenbroek.nl

Erik Meijer


06 81 05 35 19

erik@fysiotherapie-kattenbroek.nl

Marjolein Rijs


06 14 28 76 78

marjolein@fysiotherapie-kattenbroek.nl

Suzanne Hoogendoorn


06 24 82 12 54

suzanne@fysiotherapie-kattenbroek.nl


Praktijkadres:
Jonkvrouw Foeytweg 2, 3823 SK Amersfoort

033-2853671
info@fysiotherapie-kattenbroek.nl


© Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek | cookie beleid | privacy policy