Team

Als team van Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek stellen wij ons graag nader aan u voor:

fysiotherapie en manuele therapie kattenbroek amersfoort

Arno van den Tol

Arno is afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Voorafgaande aan zijn opleiding als fysiotherapeut rondde hij met succes de sportopleiding CIOS af.

fysiotherapie en manuele therapie kattenbroek amersfoort

Erik Meijer

Erik startte direct na het afronden van het VWO aan zijn opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na het behalen van zijn diploma fysiotherapie vervolgde hij zijn studie tot Master in de Manuele Therapie aan de SOMT University.

fysiotherapie en manuele therapie kattenbroek amersfoort

Marjolein Rijs

Marjolein is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en is vanaf 2009 werkzaam als Fysiotherapeute. Naast een gedreven allround fysiotherapeute heeft zij zich gespecialiseerd in Oedeemtherapie (Modus Vodder, Lymftaping en Lymfmapping).

Suzanne Hoogendoorn

Suzanne is in 2013 afgestudeerd als Fysiotherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Inmiddels heeft zij ruim 5 jaar werkervaring en specialiseerde zij zich verder door verschillende cursussen te volgen op het gebied van heup-, knie- en enkelklachten, waaronder de opleiding tot Cyriax Therapeute (orthopedische geneeskunde).

Sebastiaan Klein Heerenbrink

Sebastiaan is in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Na ruim een jaar te hebben gewerkt als algemeen fysiotherapeut is hij gestart met de Master Manuele Therapie aan de SOMT University.

Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek team