Welkom bij de kinderfysiotherapeut in Zielhorst

Zoek jij een kinderfysiotherapeut in de buurt van Zielhorst? Dan ben je aan het juiste adres bij ons! Bij ons werken acht zeer ervaren therapeuten, elk met hun eigen specialisaties. In onze praktijk in Amersfoort hebben Arno en Erik zich vooral toegelegd op kinderorthopedie. We richten ons hierbij op kinderen tussen de 8 en 18 jaar met klachten aan hun houdings- en bewegingsapparaat.

Het belangrijkste verschil met kinderfysiotherapie is dat kinderorthopedie zich specifiek richt op oudere kinderen tussen de 8 en 18 jaar met problemen aan hun houdings- en bewegingsstelsel, terwijl kinderfysiotherapie voornamelijk gericht is op jongere kinderen tot 8 jaar met ontwikkelingsproblemen. Als je meer wilt weten over kinderorthopedie, nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze specifieke pagina over dit onderwerp. Je kunt ons ook gewoon bellen; we staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken

 

Kinderfysiotherapie Zielhorst

 

Op bezoek bij de kinderfysiotherapeut in Zielhorst met jouw kind

Heeft jouw kind last van fysieke ongemakken? Kom gerust langs in onze fysio praktijk in Zielhorst. We zien ernaar uit om met jullie in gesprek te gaan en de zorgen over jouw kind te bespreken. Na een diagnostisch onderzoek brengen we de klachten in kaart en stellen we een persoonlijk behandelplan op om een zo effectief mogelijk herstel te bevorderen. We nemen de tijd om dit plan met jou als ouder/verzorger door te nemen, zodat we samen het vervolgtraject kunnen bespreken.

In onze praktijk kunnen kinderen terecht voor diverse klachten, zoals groei gerelateerde hiel- of knieklachten, nek- en schouderklachten als gevolg van een afwijkende houding, en blessures die verband houden met sport. Met onze expertise geven we advies en werken we op een kindvriendelijke en leuke manier aan de gezondheid van jouw kind. Dit omvat het aanleren van specifieke technieken, oefeningen en het bewust maken van jouw kind van zijn eigen houding en beweging, en hoe hij/zij deze kan verbeteren.

Wij bieden jouw kind de aandacht en begeleiding die het verdient. Maak vandaag nog een afspraak via onze website.

Afspraak maken

 

Kinderfysiotherapie Zielhorst

 

Veelgestelde vragen aan de kinderfysio in Zielhorst

Heb je een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Tijdens onze praktijkuren kun je ons bereiken op: 033 285 36 71. Om je het makkelijk te maken, hebben we alvast de meest gestelde vragen voor je beantwoord.

 

Heeft jouw kind last van lichamelijke klachten? Vaak kan kinderfysiotherapie helpen. Jij en je kind zijn van harte welkom bij ons voor een kennismakingsgesprek in onze fysiopraktijk in Amersfoort. Tijdens dat gesprek leren we jouw kind beter kennen en onderzoeken we zijn klachten grondig. Als we denken dat kinderfysiotherapie kan helpen, bespreken we de mogelijkheden met jou en stellen we samen een behandelplan op. Hier zijn een paar lichamelijke klachten waarbij we kunnen helpen:

 • Hiel- of knieklachten door de groei (Sever syndroom, retropatellaire chondropathie, Osgood Schlatter)
 • Heupklachten (bijvoorbeeld door overbelasting, dysplasie, Perthes)
 • Klachten gerelateerd aan sport
 • Schouderklachten
 • Enkelblessures
 • Voorste kruisbandletsel
 • Algemene hypermobiliteit
 • Lage rugklachten
 • Nek- en schouderklachten door een afwijkende houding
 • Hoofdpijnklachten
 • Traumatische klachten (zoals botbreuken of kneuzingen)
 • Onverklaarde lichamelijke klachten

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze pagina over kinderorthopedie, of je kunt ons direct bellen. We zijn doordeweeks bereikbaar via: 033 285 36 71.

Bent u op zoek naar een kinderfysio in Amersfoort? Uw kind is van harte welkom bij Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek voor een behandeling door één van onze ervaren therapeuten. Onze praktijk is gevestigd aan de Jonkvrouw Foeytweg 2 in Amersfoort. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via onze website.

Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 fysiotherapie- en oefentherapiebehandelingen vergoed. Als deze 9 behandelingen niet het gewenste resultaat opleveren, kan de zorgverzekeraar tot maximaal 9 extra behandelingen vergoeden.

Jij kunt als jongere met bepaalde chronische aandoeningen alle behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed krijgen. Deze aandoeningen staan kan je op de site van Independer lezen. Deze lijst staat ook wel bekend als de chronische lijst.

Contactgegevens

Fysiotherapie Kattenbroek

Jonkvrouw Foeytweg 2

3823 SK Amersfoort

033 - 285 36 71

info@fysiotherapie-kattenbroek.nlOpeningstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

033 - 285 36 71

Direct een afspraak maken

WhatsApp ons

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.