Welkom bij de kinderfysiotherapie praktijk vlakbij Schothorst

Heeft uw kind last van lichamelijke klachten? Neem gerust contact met ons op; wij bieden professionele ondersteuning. Onze praktijk beschikt over ervaren therapeuten met brede kennis en specialisaties. Hierdoor kunnen wij diverse behandelingen aanbieden, met name op het gebied van kinderorthopedie. Onze specialisten, Arno en Erik, zijn volledig toegewijd aan het behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bij kinderen van 8 tot 18 jaar. Wat ons onderscheidt van kinderfysiotherapie is onze specifieke focus op deze leeftijdsgroep; kinderfysiotherapeuten richten zich voornamelijk op jongere kinderen tot 8 jaar.

Zoekt u ervaren kinderfysiotherapeuten in de regio Hoogland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze praktijk is gunstig gelegen op fietsafstand van Hoogland en heeft momenteel voldoende ruimte voor nieuwe patiënten. Het plannen van een afspraak voor uw kind is eenvoudig via ons online afsprakenformulier. Dankzij onze efficiënte planning kunnen we uw kind snel helpen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een effectief en duurzaam herstel met een bezoek aan onze praktijk.

Afspraak maken

 

Kinderfysiotherapie-Schothorst

 

Schakel de behandelingen in van onze gespecialiseerde kinderfysiotherapeut

In onze praktijk hanteren we een gestructureerde aanpak om het herstel van uw kind zo snel en duurzaam mogelijk te realiseren. Bij het eerste consult onderzoeken we grondig de fysieke conditie van uw kind en analyseren we zorgvuldig de klachten. Op basis van deze analyse stellen we een realistisch behandelplan op, dat we uitvoerig met u bespreken voordat we beginnen met het behandeltraject.

Elk kind is uniek, maar veel klachten vertonen gelijkenissen. Onze fysiotherapeuten zijn getraind om deze klachten effectief te herkennen en te behandelen. We passen onze werkwijze aan op de specifieke behoeften van uw kind, met als voornaamste doel de mobiliteit te verbeteren en uw kind snel weer pijnvrij te laten deelnemen aan dagelijkse activiteiten.

Veelvoorkomende klachten, zoals hiel- of knieklachten, nek- of schouderklachten, en sportgerelateerde klachten, kunnen ontstaan door een gebrek aan beweging of variatie in beweging. Arno en Erik zijn experts in kinderorthopedie en gebruiken bewezen technieken en gerichte oefeningen om de lichaamshouding en mobiliteit van uw kind te verbeteren.

Educatie speelt een belangrijke rol in ons proces. We streven ernaar uw kind bewust te maken van het belang van een goede houding en begeleiden hen naar een optimale houding om het herstel te bevorderen en toekomstige klachten te voorkomen.

Afspraak maken

 

 

Kinderfysio-Schothorst

Vaak gestelde vragen aan de kinderfysiotherapeut in de omgeving van Schothorst

We hebben hier enkele veelgestelde vragen over kinderfysiotherapie beantwoord. Heeft u een andere vraag? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of telefonisch. We zijn altijd beschikbaar voor uw vragen.

 

In onze praktijk in Amersfoort behandelen we jonge kinderen tot 8 jaar met ontwikkelingsstoornissen door middel van kinderfysiotherapie, terwijl kinderorthopedie zich richt op kinderen tussen 8 en 18 jaar met klachten aan het bewegingsapparaat. We bieden gespecialiseerde behandelingen voor diverse klachten en ontwikkelen op maat gemaakte behandelplannen om effectief herstel te bevorderen.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met een kinderfysiotherapeut voor onderzoek en/of behandeling, zonder dat daarvoor een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig is.

Voor kinderen tot 18 jaar worden maximaal 18 behandelingen fysiotherapie per klacht vergoed vanuit de basisverzekering. In samenspraak met de therapeut wordt vastgesteld hoeveel behandelingen noodzakelijk zijn. Fysiotherapie, oefentherapie en huidtherapie vallen onder dezelfde categorie van zorg.

Contactgegevens

Fysiotherapie Kattenbroek

Jonkvrouw Foeytweg 2

3823 SK Amersfoort

033 - 285 36 71

info@fysiotherapie-kattenbroek.nl



Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

033 - 285 36 71

Direct een afspraak maken

WhatsApp ons

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.