Welkom bij de kinderfysiotherapie praktijk in de buurt van Hoogland

Is uw kind getroffen door fysieke klachten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij bieden professionele hulp aan. Onze praktijk beschikt over deskundige therapeuten met uitgebreide ervaring en specialisaties. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan behandelingen aan te bieden, waaronder gespecialiseerde zorg op het gebied van kinderorthopedie. Onze specialisten, Arno en Erik, zijn volledig toegewijd aan de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat van kinderen tussen 8 en 18 jaar. Het belangrijkste verschil met kinderfysiotherapie is de focus op deze specifieke leeftijdsgroep; kinderfysiotherapeuten richten zich voornamelijk op kinderen tot 8 jaar.

Als u op zoek bent naar ervaren kinderfysiotherapeuten in de regio Hoogland bent u bij ons aan het juiste adres. Onze praktijk is gunstig gelegen, op fietsafstand van Hoogland, en heeft op dit moment voldoende ruimte voor nieuwe patiënten. Het maken van een afspraak voor uw kind is eenvoudig met ons online afsprakenformulier. Dankzij onze efficiënte planning kunnen we uw kind snel van dienst zijn. Neem vandaag nog de eerste stap naar een effectief en duurzaam herstel door een bezoek te brengen aan onze praktijk.

Afspraak maken

 

Kinderfysiotherapie-Hoogland

 

Maak gebruik van de behandelingen van onze ervaren kinderfysiotherapeut

In onze praktijk streven we naar een georganiseerde aanpak om het herstel van uw kind zo spoedig en langdurig mogelijk te maken. Bij het eerste bezoek onderzoeken we grondig de fysieke toestand van uw kind en analyseren we de klachten zorgvuldig. Op basis van deze analyse stellen we een realistisch behandelplan op, dat we uitgebreid met u bespreken voordat we met het behandeltraject beginnen.

Elk kind is uniek, maar veel klachten vertonen overeenkomsten. Onze fysiotherapeuten zijn getraind om deze klachten effectief te identificeren en te behandelen. We passen onze aanpak aan op basis van de individuele behoeften van uw kind, met als hoofddoel de mobiliteit te verbeteren en uw kind snel weer klachtenvrij te laten deelnemen aan dagelijkse activiteiten.

Veel voorkomende klachten, zoals hiel- of knieklachten, nek- of schouderklachten, en klachten gerelateerd aan sport, kunnen ontstaan door een gebrek aan beweging of variatie in beweging. Arno en Erik hebben expertise op het gebied van kinderorthopedie en zullen werken met bewezen technieken en doelgerichte oefeningen om de lichaamshouding en mobiliteit van uw kind te verbeteren.

Educatie speelt hierbij een belangrijke rol. We streven ernaar uw kind bewust te maken van het belang van een goede houding en hem of haar te begeleiden naar een optimale houding om het herstel te bevorderen en toekomstige klachten te voorkomen.

Bent u op zoek naar kinderfysiotherapie in Hoogland? Onze praktijk is gelegen in de wijk Kattenbroek, nabij Hoogland, en is zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Aarzel niet om een afspraak te maken via onze website.

Afspraak maken

 

 

Kinderfysio-Hoogland

Veelvoorkomende vragen aan de kinderfysiotherapeut in de buurt van Hoogland

Hier zijn enkele vaak gestelde vragen over kinderfysiotherapie, die we graag voor u beantwoorden. Heeft u een andere vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door ons te bellen. We staan altijd voor u klaar.

 

Onze kinderfysiotherapeut behandelt jonge kinderen tot 8 jaar met ontwikkelingsstoornissen, terwijl kinderorthopedie zich richt op kinderen tussen 8 en 18 jaar met klachten aan het bewegingsapparaat. In onze Amersfoortse praktijk bieden we gespecialiseerde behandelingen voor diverse klachten, met op maat gemaakte behandelplannen voor effectief herstel.

U kunt rechtstreeks bij een kinderfysiotherapeut terecht voor een onderzoek en/of behandeling, zonder een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig te hebben.

Voor kinderen tot 18 jaar worden maximaal 18 behandelingen fysiotherapie per klacht vergoed vanuit de basisverzekering. In samenspraak met de therapeut wordt bepaald hoeveel behandelingen nodig zijn. Fysiotherapie, oefentherapie en huidtherapie vallen binnen dezelfde categorie van zorg.

Contactgegevens

Fysiotherapie Kattenbroek

Jonkvrouw Foeytweg 2

3823 SK Amersfoort

033 - 285 36 71

info@fysiotherapie-kattenbroek.nlOpeningstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

033 - 285 36 71

Direct een afspraak maken

WhatsApp ons

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.